Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Četvrtak 17.07.2014.
14:23
Beta, Nedeljnik A
Ministar privrede Srbije i vršilac dužnosti ministra finansija Dušan Vujović izjavio je da Srbija neće bankrotirati ukoliko se sprovedu najavljene mere i septembra zaključi novi trogodišnji aranžman s Međunarodnim monetarnim fondom (MMF).
Četvrtak 17.07.2014.14:52
Srbija nece bankrotirati ako njeni gradjani bankrotiraju. Ko je odbio predloge MMF - a odlicno je prosao, dokazano. Posle svakog dolaska MMF - a nama je sledila neka propast. Prvo neka neko objasni kome je izneto 50 milijardi dolara iz zemlje za pocetak
Četvrtak 17.07.2014.14:56
odakle vise vade ove junake crtanih filmova;Udovicki,Dinkic,Vlahovic,Pitic,Jelasic,Jorgovanka,Krstic,Vujovic,... i nek se ne uvrede ne pomenuti strucnjaci cije evidentno (ne)znanje dovodi u ozbiljnu sumnju i dobru nameru njihovog delanja?? A svi postadose ozbiljno bogati dok zemlja dodje do prosjackog stapa?! Alo, bre,nesposobnjakovici,pa postujte bar licnu svojinu i ne ozakonjujte sopstvenu pljacku ovog napacenog naroda!Savremenici pokradose stednju(``stara devizna`` ) a ovi aktuelni zinuli na penzije kao da to nije tudje krvavo zaradjeno, to je novac generacija a ne tekuca zarada.Ovi Acini stvarno nemaju ni mozga,ni morala a po svoj prilici ni dobru nameru prema sopstvenom narodu??
Četvrtak 17.07.2014.15:09
Krstic odglumio strogocu i dao priliku Aci da istakne sopsveno milosrdje prema penzionerima. Dzaba njima sve njihove skole i diplome, Srbiji treba domacin, posten i dobronameran Srbin a ne ovi pozeri sa stranim diplomama ali i stranim namerama prema Srbiji!! Surova istina u Srbiji je da 80% ljudi prezivljava na egzistencijalnom minimumu najvecim delom zahvaljujuci 20 godisnjoj pljacki IZABRANIH, cije pljacke se cinicno zakonima alimetiraju iz budzeta tj. na grbaci su izumirujuceg naroda.Sva predlozena smanjenja plata izazvace spiralu smanjenja traznje i placanja,i totalni kontraefekat jer ce smanjiti prihode iz kojih se budzet puni,a to je ocito podla namera Ace&Co?Ekonomsko ubistvo po nalog
Četvrtak 17.07.2014.16:16
Ako ukinu penzije penzionerima... Ima to svoje mnogostruke prednosti : dobija se lep novav svakog meseca, rasterečuje se zdravstveni fond, i redovi u čekaonicama ambulanta, manje gužve po parkovima, skok usluga Javnog preduzeća (znamo kog)... Ostaviti samo one sa penzijama oko stotke, da ima ko da priča unucima....
Četvrtak 17.07.2014.16:36
Слободан Милошевић ни са инфлацијом 10 000% није банкротирао.
Četvrtak 17.07.2014.16:57
Necemo bankrotirati ako ukinete penzije i plate,i narod.A vase guzice foteljaske da sacuvate,da samo vasa deca jedu a druga deca da stede i trpe...to bi vi polticari htela seme li vam vase prokleto.Ovaj narod ne treba da ispasta i da trpi zbog pljacke i lopovluka politicara decenijama.Da li je normalno firmu kao Prokupac koja je radila pozitivno odlicno,a to je jedan primer u hiljadama,prodaju lopovu koji uzme kredit milionski na ime firme planski i firma ode u stecaj,sve smisljeno se pljackalo zadnjih godina.Sve dok na terazije ne vise lopovi politicari i biznismeni nabedjeni narodu nece da svane.Pitam se samo jel imaju dusu,jel imaju decu.
Četvrtak 17.07.2014.18:27
Svaka ti je na mestu,cestitam! Imaju oni dusu i decu...Samo sto im je dusa kvarna,a deca i parunucici su im finansijski obezbedjeni u inostranim bankama,da nemoraju nista da rade generacijama,zbog velikih zasluga Srpskom narodu koji su pradedovi ucinili( ovo sto sada cine). Kao sto se narod sada zacudjeno sa neverstvom pita :Dali je moguce,imaju li dusu?Isto tako su se pitali i u Jasenovcu,pred odmazde dzelata...Nema se vremena za pitanja i nevericu,narod nema sta da izgubi,osim golog zivota,ali oni...oni..nemogu vise vakuum u trazenju pravih reci,koje bi ih opisale.
Četvrtak 17.07.2014.21:51
Vlast ne postuje pravni sistem Republike Srbije ! U Repbulici Srbiji pravosudni sistem ne postoji !!!
Četvrtak 17.07.2014.21:52
Ko se otarasi MMF-a taj nece bankrotirati. Pokazite mi ili nobrojte jednu zemlju na zemljinom saru kojoj je MMF pomogo da izadje iz krize. SAMO JEDNU.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)